Wie zijn wij

Wij zijn Jackelien & Ron van den Broek

Jackelien

Jackelien

Geboren in Eindhoven op 08-08-1966. moeder van 2 kinderen getrouwd met Ron

Ron

Ron

Geboren in Eindhoven, Vader van 2 kinderen getrouwd met Jackelien

Onze hobby’s

Tuurlijk hebben we ieder onze eigen hobby’s, maar veel dingen vinden we ook samen leuk om te doen. Zo zijn we beide gek op dieren en op kamperen.

 

 

Waarom zijn wij ons bedrijf gestart.

Na vele jaren gekampeerd te hebben met diverse kampeermiddelen, zijn we in 2015 en 2016 naar Canada geweest. De caravan die we toen hadden hebben we hiervoor verkocht, inclusief de gehele kampeeruitrusting. Is natuurlijk zonde om 2 jaar stalling te betalen voor niets. Na deze 2 fantastische reizen was het weer tijd om onze vakanties in Europa door te brengen. Dat het weer kamperen zou worden stond vast. We hadden helemaal geen kampeeruitrusting meer, Dus wilden we iets gaan huren.

Maar wat?

Een caravan? Dit viel eigenlijk meteen al af. We hebben diverse caravans gehad. Voordeel was dat je alles bij je hebt, van toilet tot magnetron. Op bestemming aangekomen alleen de voortent opzetten ( soms best wel een gedoe ) en de vakantie kon beginnen. Eigenlijk sliepen we alleen in de caravan, een apart keukentje hadden we in de voortent staan. Nadeel was toch dat bakbeest achter de auto. Het hele jaar reed je rond met een “grote” auto alleen omdat die de caravan kon trekken. Als we een caravan huurde moesten we toch nog best wel veel bijkopen aan kampeerspullen wilde we hetzelfde als vroeger. Dus een caravan werd het niet

Vouwwagen? Ideaal dachten wij, Vroeger 2 types gehad. aangekomen op de camping stond deze best wel snel. Voor de inmiddels iets grotere kinderen hadden we een apart tentje bij ons. Keuken van de vouwwagen was compleet. Alleen de bagageruimte was een probleem. De auto was best wel volgepropt. Nu heeft een vouwwagen tegenwoordig best wel veel ruimte. maar als je daar de voortent en tafels en stoelen in kwijt wil, Zit die toch wel te snel vol. Ook als we een vouwwagen huurden moesten we nog veel zelf kopen. Dus na diverse huur vouwwagens bekeken te hebben vielen deze toch al gauw af.

Dus al gauw kwamen we uit bij een tent. Nu kun je wel op verschillende plaatsen een tent huren, en zelfs wel inventaris pakketten als optie erbij pakken. Ook ergens een bagagewagen huren was geen probleem. Maar voor alles wat we echt nodig hadden op één adres huren konden we niet vinden. 

Toen was eigenlijk het idee van Kampeerspullenverhuur geboren. Uit eigen ervaring weten we wat je écht nodig hebt op vakantie. Wij vinden zelf 3 punten héél belangrijk.

  • Service,
  • Kwaliteit
  • Eenvoud

Met deze drie punten hebben we uiteindelijk ons huidig concept gemaakt. Service staat bij ons bovenaan, We verhuren alleen kwaliteits artikelen, en je hoeft alleen maar te kiezen uit de drie pakketten die we verhuren. Luxe, standaard of back2basic. Of je nu met zijn tweeën gaat of met 6. met of zonder kinderen, elk pakket bevat gewoon wat je nodig hebt. (voor vertrek overleggen we met jou wat de wensen zijn) Geen extra kosten. Gewoon de aanhanger aankoppelen en heerlijk van je vakantie genieten. Laat de stress van het inpakken maar aan ons over. Vakantie is vakantie en die moet thuis al beginnen.Toch?