We create a home away from home

Kampeer spullen huren

Je wilt gaan kamperen, maar…

Je wilt niet investeren in alles wat erbij komt kijken.

Je wilt eerst proberen voordat je gaat investeren.

Je wilt niet de stress van het inpakken

Je hebt geen opslag voor al die spullen.

Je hebt geen kampeerervaring.

Je hebt niet genoeg ruimte in de auto om alles mee te nemen.

Huur dan een complete kampeeruitrusting.

Na ruim 35 jaar kampeerervaring en de ervaringen van onze klanten daarbij opgeteld kunnen wij concluderen dat als je gaat kamperen met een tent, je niet altijd dezelfde spullen nodig hebt. Zo zit er verschil in kamperen op één plek of op meerdere plekken. Ga je kamperen in de zomer of winter? Zo heb je tegenwoordig ook veel campings die privé sanitair aanbieden of juist de zogenaamde natuurcampings.

Voor elk type kampeerder kunnen wij het pakket aanpassen, maar dan moeten wij natuurlijk wel weten welk type kampeervakantie je wil gaan houden. Daarom willen wij graag voor of ná de reservering/boeking weten wat jouw plannen zijn. In overleg zorgen wij dan dat je de juiste kampeerspullen meekrijgt. 

Wij als kampeerspullenverhuur leveren het liefst een persoonlijk pakket, maar om toch een idee te krijgen wat er zoal in een pakket zit, hieronder 2 pakketten.

Basis pakket

Hoe je ook gaat kamperen, een basis uitrusting is altijd nodig

Glamping

Wil je wel kamperen, maar hou je van luxe. Dan is de optie “glamping pakket” misschien iets voor jou.

Daktenttrailer

Avontuurlijk met 2 personen kamperen? Kijk dan eens naar onze daktenttrailer. opgezet binnen 1 minuut, met een bedmaat van 140×250 ideaal voor een rondtrip.

Kant en klaar kamperen

Je tent opgezet op jouw favoriete camping.

Geen zin om zelf alles op te zetten? Geen probleem. Wij plaatsen onze tenten tegen geringe kosten op een door u gekozen camping in een straal van 100km van Someren. Op enkele campings bieden wij deze service zelfs gratis met nog een leuke korting op het staangeld extra.

Reviews

Wat zeggen onze klanten.

Ik zag de bui al hangen toen mijn man opperde om te gaan kamperen met de kinderen. Al die stress van het inpakken, zorgen dat alles in de auto past en dan ook nog uren bezig zijn met de tent opzetten. Maar niets van dit alles is waar. Het enige wat ik in hoef te pakken zijn de kleren, we halen onze bagagewagen inclusief tent en spullen op en hebben nergens omkijken naar. Ideaal! Ik verheug me er nu al op.

Nicole

Wij bieden…

Service, kwaliteit, flexibiliteit.

100% katoenen tenten
Mooie dichte aanhangers
Geen administratie kosten
In 15 minuten opgezet
Complete inventaris
Flexibele ophaal/inlever tijden
Twee pakketten en maatwerk
Ook maatwerk
Geen verborgen kosten
Tenten

Wij hebben Bell tenten van Canvascamp in onze kampeerpakketten. Dit zijn 100% katoenen tenten van zware kwaliteit. Deze tenten zijn heerlijk in warme landen door hun ademend vermogen. Maar in wat nattere of koude gebieden zijn ze ook zeer geschikt door het behandelende katoen. Meer weten over onze Bell tenten lees hier.

Bagagewagens

Alle aanhangers, met uitzondering van ons budget pakket, geremd en voorzien van een Tempo 100 keuring. Alle aanhangers zijn voorzien van een disselslot die zowel aangekoppeld als los te gebruiken is. Tevens beschikken de geremde bagagewagens over schokbrekers voor een comfortabel rij genot. Meer informatie over onze bagagewagens klik hier.

Inventaris

Compleet is bij ons ook echt compleet. In onze inventaris pakketten zit alles wat je nodig hebt voor een heerlijke en relaxte kampeervakantie gebaseerd op het aantal personen in het reisgezelschap. Reist u met kleine kinderen, baby’s of alleen volwassenen? Wij passen het inventaris pakket aan naar wens, zonder extra kosten. Meer informatie over onze kampeer inventaris kijk hier.

Eenvoudig reserveren

Je kunt heel makkelijk via ons reserveringssysteem reserveren. Wil je dit liever telefonisch of per email doen? Ook dat is een mogelijkheid. Wil je liever langs komen? Ook dat is, op afspraak, een mogelijkheid. Direct reserveren?

Vanaf 1 september 2019

Daktenttrailer!

Te huur.

 

 

 

Blogs

Regels aanhanger rijden

Regels aanhanger rijden

Welke aanhanger mag ik trekken? Dat regels niet altijd duidelijk zijn blijkt wel uit de volgende wet over wat een auto nu mag trekken. Nu heb ik het niet over wat je met je rijbewijs B mag trekken en wanneer je nu rijbewijs B-E nodig hebt. Nee het gaat nu...

Lees meer
Hoe kies je een vakantie(bestemming) uit?

Hoe kies je een vakantie(bestemming) uit?

In het begin van het nieuwe jaar worden er weer veel vakanties geboekt. Maar hoe bepaal je wat voor een vakantie je überhaupt wilt? Ga je richting de zon of zoek je juist de sneeuw op? Kies je voor een all inclusive hotel of wil je toch liever op de camping? En als je...

Lees meer
Tent vies? Zo maak je hem schoon!

Tent vies? Zo maak je hem schoon!

Wanneer je gaat kamperen met een tent (of met een caravan met voortent) dan kan gebeuren dat je tent vies wordt. Is het alleen wat zand dan klop je deze er vaak makkelijk af. Maar hoe krijg je bepaalde lastige vlekken eruit zoals vogelpoep? En welke schoonmaakmiddelen...

Lees meer

Bezoek ons

Ericaweg 13
5712GG Someren Heide

(Alleen op afspraak)

Bel ons

+ 31 6 11660999