Wat verhuren wij

Wij als kampeerspullenverhuur.nl zijn gespecialiseerd in verhuur van complete kampeer pakketten. We hebben 2 pakketten, beide pakketten zijn geheel compleet voor een zorgeloze vakantie. Met ons glamping pakket hoef je echt alleen maar je eigen kleren mee te nemen, De rest van de kampeeruitrusting zit verpakt in een mooie aanhanger incl zeer luxe bell-tent. In ons standaard pakket zit ook alles wat je nodig hebt, alleen iets minder luxe.

Daarnaast verhuren wij ook losse kampeeruitrustingen. Dus mocht je een eigen tent, vouwwagen of caravan hebben, maar verder geen uitrusting, ook dan kan je bij ons terecht. Toernooi, bruiloft of ander evenement? Wij verhuren ook losse tenten eventueel met bedden voor grotere groepen.

Onze pakketten

Glamping

Glamping is voor diegene die graag wil kamperen maar ook wel de luxe van thuis wil. In ons Glamping pakket vindt je alles wat het kamperen net wat aangenamer maakt.  Denk aan een heerlijk bed zoals thuis. Of die luxe relaxstoelen, een koelkast, shelter voor net dat beetje schaduw, aanrecht met stromend water etc etc. Als je alles op de bestemming hebt ingericht kan jou relax vakantie beginnen. De grote prachtige tent  bied in alle weersomstandigheden de juiste bescherming, Ideaal in warme landen door het ademende katoen, maar ook in zware stormen zit je heerlijk en veilig droog. En natuurlijk zet je de tent binnen 15 minuten op.

Om deze complete uitrusting mee te nemen naar jouw favoriete bestemming, hebben we dit pakket verpakt in een mooie bagagewagen.

Basis

Is Glamping niets voor jou? Ons basis pakket heeft alles voor van een normale kampeervakantie. Ook kunnen wij in overleg elk pakket samenstellen die voor jou passend is. Met of zonder bagagewagen. Wil je graag fietsen mee op vakantie? Ook dat is mogelijk. Wij hebben een bagagewagen waar maximaal 4 fietsen op kunnen.

Algemene informatie

Elk pakket wordt samengesteld aan de hand van het reisgezelschap. Of je nu alleen gaat, met zijn tweeën of met kinderen. Elk pakket bevat alle benodigdheden. Voor baby’s is er een campingbedje ipv een luchtbed. Nadat de boeking is geplaatst wordt er contact met jou opgenomen en wordt samen het pakket samengesteld n.a.v. het reisgezelschap. Natuurlijk zónder extra kosten.

Huisdieren.

Veel mensen met astma reageren allergisch op huisdieren. Dat komt door de huidschilfers van de dieren. Iemand die allergisch is voor huisdieren, kan niet tegen de huidschilfers. Het gaat niet alleen om de haren. Om iedereen de mogelijkheid te geven om zorgeloos op vakantie te gaan, is het verboden om huisdieren in onze tenten te laten. Om toch ook de mogelijkheid te geven om met jouw huisdier op vakantie te gaan, hebben wij een speciale tent in ons programma waar huisdieren wél welkom zijn. Deze is alléén te boeken op aanvraag. Deze tent heeft een doorsnede van 450cm.