Voorjaar 2020

2020 was wel een heel bijzonder kampeerjaar. Tot 15 juni was het alleen mogelijk om te kamperen met eigen sanitair. Nu zijn onze tenten best wel voorzien van enige luxe, maar privé-sanitair ontbrak. Hierdoor hebben wij helaas vaak NEE moeten verkopen aan onze gasten.

Zomer 2020

Toen eenmaal het sanitair op de campings weer open was, hebben wij gemerkt dat veel Nederlanders i.p.v. een vakantie in het buitenland boekten, nu toch weer het kamperen in eigen land ontdekte. Het Kant-en-klaar kamperen was dan ook enorm in trek.

Wij hebben hiervan veel geleerd. Deze leerzame periode heeft ons doen besluiten om onze prijzen nog eens onder de loep te nemen. Ook de type tenten in ons assortiment worden aangepast.

Veranderingen.

Ten eerste zullen wij de opzet-afbreek kosten niet meer apart berekenen. Deze kosten hebben wij doorberekend in de dagprijs. Ook “belonen” wij nu het lang kamperen. Dus hoe langer men gaat, hoe meer korting op de dagprijs. alles bij elkaar houdt dit in dat men duurder uit is t.o.v. 2020 als men 1 week boekt. Maar dat men goedkoper uit is t.o.v. 2020 als men langer boekt. Helaas hebben wij wel de transportkosten moeten verhogen. wij bereken vanaf 2021 € 0,23 per kilometer i.p.v. € 0,19

Pakketten: voor 2021 hebben wij gekozen om 3 verschillende pakketten aan te bieden. Small, Medium en Large. De prijzen van de pakketten hebben wij gebaseerd op de grote van de tent en het aantal mogelijke personen.

Ophaal pakketten

In 2021 komt ons glamping pakket (uitgezonderd de bedden) als standaard in onze ophaal pakketten. Wel kan je tot maximaal 2 bedden bij boeken. vanaf 2021 hebben wij nog maar 1 type bagagewagen. De bagagewagens zijn alle voorzien van een Tempo100 keuring en diverse optie’s. Deze zijn ook los te huur.

Corona

2020 was een apart jaar. Veel Nederlanders boekte een vakantie in eigen land. Het kamperen was enorm in trek. Voor 2021 verwacht men eigenlijk hetzelfde beeld. Om de angst voor het boeken weg te halen, garanderen wij ook een “geld terug” garantie. Mocht de vakantie niet door kunnen gaan door coronamaatregelen, krijg je bij ons gewoon je geld terug.

Hulp nodig?