Wanneer je iemand tegenkomt die niet alleen enorm fan is van fotografie, maar ook van kamperen en onze Bell tenten houdt dan is de beslissing snel gemaakt. In samenwerking met recreatiepark “De Achterste Hoef” nodigden wij Lotte uit om samen met haar gezin onze Twin tent te komen testen en promotiefoto’s te maken op locatie. We plaatsten de volledig uitgeruste Bell tent aan de recreatieplas van De Achterste Hoef naast de tent van de winnares van een social media winactie.

Aan het water kamperen in een Bell tent

Tijdens het Hemelvaart weekend mochten wij bij camping De Achterste Hoef maar liefst twee volledig ingerichte tenten plaatsen aan de recreatieplas. Een gewilde plek op dit recreatiepark. Het uitzicht is namelijk prachtig en welk kind wordt er nu niet enthousiast van water en zand. Plus er staat ook nog een prachtig nieuw speeltoestel, lang leven de lol dus.

…:: compleet ingericht met de persoonlijke touch van Lotte ::…

Lotte vertelt “Wat ons betreft een super concept!”

“We werden uitgenodigd door Camping De Achterste Hoef en Kampeerspullenverhuur.nl om te komen kamperen tijdens Hemelvaart. Hoe leuk om er even een paar daagjes tussen uit te gaan met ons gezin. Iedereen die ooit wel eens gekampeerd heeft, en vooral met een gezin, weet hoeveel spullen je mee moet nemen en hoeveel tijd het kost om alles op te zetten. Niet bepaald relaxed als je een druk bestaan hebt.”

“Dit keer werden we enorm verwend door Ron en Jackelien van Kampeerspullenverhuur.nl! Er stond een volledig verzorgde belltent voor ons klaar bij aankomst. Inclusief alles wat daarbij hoort. Een heerlijk bed met matras voor ons, luchtbedden en slaapzakken voor de kids, stoelen, tafel, borden, bestek, kacheltje… you name it en het was er! Super geregeld en no stress deze paar dagen en alleen maar genieten van elkaar en de qualitytime met ons gezin. Koffers pakken en gaan! Zo fijn! Wat ons betreft een super concept!

…:: een van de mooiste uitzichten op de camping ::…

“Wij kamperen zelf ook al wat jaartjes en hebben inmiddels al een aardige kampeeruitrusting verzameld. Maar als je dat nou niet hebt en je wilt toch graag een keer kamperen dan is dit zeker een aanrader! Overal wordt aan gedacht. Je geeft je wensen door en kampeerspullenverhuur.nl zorgt dat het klaar staat. En bij vertrek even de tent uitvegen en de afwas doen en je bent ready to go.”

“Wij hebben het, ondanks een buitje her en der, erg naar ons zin gehad en echt even kunnen genieten van die paar daagjes eruit. We hadden een mooi plekje aan het water, elke avond een kikkerconcert! Ook de kids hebben zich heerlijk vermaakt op de achterste hoef. Lekker gegeten, gespeeld, gezwommen, potje midgetgolf, kaarten, rondje op t vlot.. En kids blij, ouders blij toch ;))”

…:: volop romantiek en sfeer in de avonden ::…

Ook een tent huren bij ons?

Is na het lezen van deze blog het ook bij je gaan kriebelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Huur je een tent bij ons en ga je kamperen op Recreatiepark “De Achterste hoef” dan ontvang je 10% korting op je staanplaats van de camping en ook nog eens 10% korting op je kampeerpakket. Dus wacht niet te lang en reserveer vandaag nog een compleet verzorgd verblijf!

Hulp nodig?