Koken

Tijdens het kamperen

Ga je (misschien) ook koken.

keukenkast

Gascomfort

Pannen

Kookgerei

water

etc etc

Jou pakket wordt samengesteld aan de grote van het reisgezelschap. Wij zorgen voor voldoende bestek en servies voor iedereen. Zelfs voor de allerkleinste hebben wij passend bestek/servies. In elk pakket zit een 2 pits gascomfort met minimaal een half volle gasfles. Ook mag een koffieapparaat natuurlijk niet ontbreken. Voor de thee drinkers onder ons is er een waterkoker aanwezig. Verder zit er in elk pakket voldoende opscheplepels, aardappelschilmesje, messenset, vergiet, etc etc etc. Alles wat je nodig hebt om die heerlijke maaltijd te bereiden.

BBQ-en op de camping is natuurlijk een van de leukere dingen die er is. Daarom zit in elk pakket een houtskool of een gas BBQ. In ons Glamping pakket zelfs een skottelbraai voor de echte liefhebbers. Op verzoek hebben wij zelfs een aanrecht met schoon/vuil watertank en een kraan ter beschikking.

 

Dit natuurlijk alles zonder extra kosten.
Kant en klaar kamperen.

Als je kiest voor het kant en klaar kamperen, zorgen wij dat jouw gewenste pakket klaar staat. Geheel ingericht en genoeg stoelen voor het gehele gezelschap.

Bezoek ons

Ericaweg 13
5712GG Someren Heide

(Alleen op afspraak)

Bel ons

+ 31 6 11660999