Kampeer spullen verhuur

Ingerichte tenten

Geen zin om zelf alles op te bouwen? Wij plaatsen onze compleet ingerichte tenten op elke camping binnen 60km van Someren-Heide

Kijk hier onder voor meer informatie

Wat is kant en klaar kamperen?

Kamperen is zelf je tent meenemen en ter plaatse opzetten en inrichten. Nu hebben wij totaal pakketten verpakt in een mooie bagagewagen om naar toe te gaan waar jij wil.

Maar wat nu als je geen trekhaak hebt, of je hebt geen zin om alles op te zetten. Nou, dan bieden wij het kant en klaar kamperen aan. Jij kiest de camping van jouw keuze ( in een straal van 60km rond Someren) Je reserveert de camping, je laat ons weten waar en wanneer je gaat. Wij zorgen dat alles voor jouw opgezet en ingericht wordt. Onze ingerichte tenten zijn altijd inclusief ons Glamping pakket.

Bij het kant en klaar kamperen kun je kiezen uit twee pakketten. Medium en Large. Bij het medium pakket is er ook nog de mogelijkheid voor een luxe pakket met houtkachel, (maximaal 2 personen)

Het Medium pakket is ideaal voor een gezin met maximaal 2 kinderen. Er blijft dan nog genoeg ruimte over voor je bagage. En het Large pakket is zeer geschikt voor gezinnen met maximaal 4 kinderen of natuurlijk voor een groep met maximaal 8 personen. (luchtbedden) Alle tenten hebben natuurlijk een  luifel en een complete uitrusting aangepast op het reisgezelschap.

Na einde van jouw vakantie, breken we ook alles weer af en nemen het weer mee. Moet je zelf dan nog iets doen? Nee, als je op de camping aankomt, kan je meteen van jouw vakantie genieten. Bij vertrek hoef je alleen maar de vaat te doen en de tent veegschoon achter te laten.

Kosten:

Onze prijzen zijn inclusief op- en af breken en transportkosten tot 35km (google maps) Boven de 35km komen er nog transportkosten bij van € 0,50 per gereden kilometer. Wij baseren de kilometers via googlemaps. (4x aangegeven kilometers)*

*kampeerplek moet bereikbaar zijn met een auto tot maximaal 10meter. Indien niet bereikbaar binnen deze afstand kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

 

Let op!!!

Onze ingerichte tenten kunnen alleen telefonisch of per mail gereserveerd worden

Extra korting?

Op onderstaande campings plaatsen wij onze pakketten met 10%  korting, Je krijgt van de camping ook nog eens een leuke korting op het campinggeld.

 

De Achterste Hoef

Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping waar je heerlijk kunt kamperen met het gehele gezin. De kampeerplaatsen zijn +/- 100 m2 groot. Houd je van een sportieve vakantie, luxe kamperen (aan het water met privé sanitair), rust en comfort en/of met het gehele gezin op familievakantie? Zowel jong als oud kan bij Recreatiepark De Achterste Hoef genieten van een echte vijf sterren vakantie! Ze bieden tevens gratis wifi aan over het gehele recreatiepark.

De Ballasthoeve

Camping De Ballasthoeve in België ligt ongeveer 10 kilometer van de Nederlandse grens net buiten het centrum van Pelt tussen Eindhoven en Hasselt in. Deze camping ligt in een natuurrijk gebied aan een bosrand en heeft de ideale ligging voor fiets- en wandelroutes. Voor ouderen of gezinnen met hele kleine kinderen een perfecte camping.

 

 

 

Ingerichte tent

Het kant en klaar kamperen

Je zal het net zien. Heb je een perfecte camping gevonden die aan al jou eisen voldoet, heeft deze camping geen huuraccomodatie’s, of deze zijn net in jouw gewenste periode allemaal verhuurd. Of je wil zelf een plekje op de camping uitzoeken, aan het water, of bij een speeltuin, vlak bij het sanitair, zonnige plek, schaduwrijke plek.

Bij ons heb je in maar 1-2-3 stappen een compleet ingerichte tent op jouw favoriete camping.

Tevens heb je keuze uit twee pakketten.

 

kies pakket

En neem hier een optie op.

kies een camping

zoek een leuke plek, en boek deze.

pakket boeken

Zet bij ons de optie om in een boeking.

Medium

2 tot 4 personen

Large

2 tot 8 personen

Onze prijzen

Onze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen.

Hiervoor hebben wij nodig:

  • Datum plaatsen en afbouwen tent
  • Adres camping waar de tent geplaatst dient te worden.
  • Type tent
  • aantal vaste bedden
Chat openen
Hulp nodig?