Kampeerspullenverhuur.nl is enkele jaren geleden ontstaan met een enkel idee. Een idee wat uitliep tot een ontzettend leuke hobby. Een hobby die uiteindelijk behoorlijk uit de hand gelopen is. We hebben door de jaren heen namelijk honderden personen een ontzettend leuke vakantie bezorgd. Ofwel met een van onze ophaalpakketten ofwel met een ingerichte (glamping) tent.

Wat was het leuk om al die blije gezichten te zien en deze mensen een fantastische vakantie te bezorgen. Dat maakte ons ontzettend gelukkig.

Helaas kunnen wij door privé omstandigheden helaas niet meer de nodige tijd vrij maken om alle bestaande en eventuele nieuwe klanten ook een soortgelijke onbezorgde vakantie te geven. Wij staan voor kwaliteit, voor service en voor een onbezorgde vakantie. Dat lukt ons dit jaar (2022) gelukkig nog goed, maar we merken dat het steeds moeilijker wordt.

Daarom hebben wij besloten, met pijn in ons hart, om na het einde van het vakantieseizoen 2022 te stoppen met ons bedrijf.

We zullen dit kampeerseizoen nog met veel liefde afmaken, maar daarna is het echt het einde van kampeerspullenverhuur.nl. Wij willen onze klanten en alle anderen die net zo enthousiast waren over ons concept enorm bedanken voor hun vertrouwen. Wellicht tot ziens!

Hulp nodig?