Op dit moment zijn wij de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor het seizoen 2020 een daktenttrailer in ons assortiment te hebben. Nu kan je natuurlijk een daktent op een bestaande aanhanger plaatsen en je hebt een daktenttrailer. Alleen hoe zit het dan met de veiligheid?

 

Veiligheid.

Op onze aanhangers hebben wij de algemeen bekende steunpoten. Indien deze per ongeluk niet goed vast gezet worden is de kans aanwezig dat de aanhanger naar achter kantelt.. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Daarom zijn wij op dit moment aan het testen met verschillende steunpoten voor een veilige nachtrust. Ook het neuswiel moet hiervoor aangepast worden.

Tijdens het kamperen wil men regelmatig toegang hebben tot de laadruimte van de aanhanger, dat kan natuurlijk door de achterklep te openen, maar vaak wil men ook toegang via de deksel. Met het extra gewicht van de daktent, zijn de standaard gasveren niet geschikt hiervoor. Men wil natuurlijk de deksel veilig en makkelijk kunnen openen en sluiten.

 

Testfase.

De komende weken/maanden zullen wij de daktenttrailer, of zoals wij hem noemen, de kampeeraanhanger nog intensief gaan testen. Indien deze kampeeraanhanger geheel veilig blijkt te zijn, zullen wij hem in ons pakket opnemen.

Waarom een daktenttrailer?

Een daktenttrailer is voor veel doelen geschikt. Hij is ideaal als bijzettent voor de kinderen. Of tijdens een rondtrip. Natuurlijk ook ideaal om gewoon mee te kamperen met 2 personen. Want zeg nu eens eerlijk, wat is makkelijker als de tent opzetten in minder dan 30 seconden.

Chat openen
Hulp nodig?