Campings

Wil je kamperen in onze prachtige omgeving en zoek je nog een leuke camping? Op onderstaande campings plaatsen wij onze tenten vanaf 7 nachten geheel gratis. Je betaalt dus géén op- en afbreek kosten en ook géén kilometervergoeding. 

Als je arriveert op de camping, staat de Bell tent compleet ingericht op je te wachten zodat jouw vakantie direct kan beginnen.

Campings waar wij mee samenwerken

Pipowagen camping, Someren-heide

Kamperen in Someren tussen de Pipowagens? Deze mini-camping is voorzien van ruime verharde paden en tevens berekend op mindervaliden. Natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien. De camping heeft 7 plaatsen voor kampeerders en is ook zeer geschikt als uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten. Deze camping is ideaal voor kinderen, zij hebben namelijk een speelbos, activiteitenpad en organiseren vele leuke activiteiten. Meer info, kijk op de site van de Pipowagen camping.

Boek je bij ons minimaal 7 nachten kant en klaar kamperen, dan ontvang je tevens 10% korting op het staangeld.

 

Camping "de Ballasthoeve" Pelt, Belgie

Camping De Ballasthoeve in België ligt ongeveer 10 kilometer van de Nederlandse grens net buiten het centrum van Pelt tussen Eindhoven en Hasselt in. Deze camping ligt in een natuurrijk gebied aan een bosrand en heeft de ideale ligging voor fiets- en wandelroutes. Meer weten over camping De Ballasthoeve

Boek je bij ons minimaal 7 nachten kant en klaar kamperen, dan ontvang je van ons 1 dag gratis staangeld bovenop de actie van Ballasthoeve. ( 7=6, wordt dus 7=5 , 14=12, wordt dan 14=11)

 

Andere campings

Toch liever een andere omgeving of een andere camping? Binnen een straal van 100km vanaf Someren-Heide plaatsen wij onze tenten op jouw favoriete camping. Wij berekenen hiervoor eenmalig €49,00 voor het op- en afbreken plus €0,19 per gereden kilometer. Bij een pakkethuur van 2 weken of meer, berekenen wij alleen de kilometervergoeding.